French Films Fullsteam Managementille

French Films 2014Suomen kansainvälisesti potentiaalisimpiin indierock-yhtyeisiin kuuluva on solminut managerisopimuksen Fullsteam Managementin kanssa. Viime vuodet huimassa nousukiidossa ollut yhtye on kiertänyt mm. Euroopassa, Yhdysvalloissa, Japanissa ja Kiinassa, ja sen musiikkia on julkaistu laajasti aina Australiaa myöten. Yhtyeen viimeisin levy ”White Orchid” julkaistiin vuonna 2013.

”French Filmsillä on kaikki mahdollisuudet merkittävään menestykseen kotimaassa ja kansainvälisesti. Aloitamme yhteistyön bändin kanssa hyvällä sykkeellä ja erittäin korkein tavoittein”, kommentoi bändin vastaava manageri Ville Kilpeläinen.

Fullsteam Management on Suomen merkittävimpiä yksinomaan artistien managerointiin keskittyviä yrityksiä, ja se toimii vahvasti myös kansainvälisillä markkinoilla. ”French Films on erittäin tervetullut uusi artisti managementin rosteriin. Uskon, että meidän tiimillämme ja tietotaidollamme pääsemme bändin kanssa uusiin ulottuvuuksiin. Fullsteam Management on laajentanut kansainvälistä toimintaansa viime vuonna merkittävästi ja panostamme jatkossakin kansainvälistymiseen entistä enemmän”, Fullsteam Management Oy:n toimitusjohtaja Virpi Immonen kiteyttää.

Fullsteam Managementin artistirosteriin ovat hiljattain liittyneet myös toukokuussa uuden albuminsa julkaiseva Damn Seagulls sekä vastikään uudistuneen kokoonpanonsa esitellyt LAPKO. ”Fullsteam on toiminut aiemmin kummankin yhtyeen uralla muun muassa levy-yhtiön ja keikkamyyjän roolissa, ja manageriyhteistyön myötä pystymme työskentelemään bändien menestyksen eteen entistä kokonaisvaltaisemmin”, Kilpeläinen jatkaa. Tällä hetkellä Fullsteam Managementin artistirosteriin kuuluvat French Filmsin, Damn Seagullsin ja LAPKON lisäksi Von Hertzen Brothers, Michael Monroe, Disco Ensemble ja Heikki Helastinen.

French Filmsin keikat kesällä 2014:
16.5. Toukokuun perjantait, Linnanmäki, Helsinki
13.6. Orange Warsaw Festival, Varsova, Puola
19.7. Pop I Gapet Festival, Tranås, Ruotsi
31.7. Arenal Sound 2014, Burriana, Espanja

Kommentoi julkaisua