From Ashes To New julkaisi uuden singlen One Foot In The Grave (feat. Aaron Pauley) musiikkivideon kera

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.4.2024

Alternative metallia soittava From Ashes To New on tehnyt viime vuosina kovaa nousua kohti modernin rockin raskasta sarjaa. Suomalaisille yhtye on tullut tutuksi radiohiteistä ”Nightmare” sekä ”Heartache”. From Ashes To New on myös mukana Blind Channelin uudella kappaleella, ja yhtyeet ovat myös keikkailleet yhdessä Pohjois-Amerikassa.

Tänään bändi ilmoitti julkaisevansa kesäkuun 7. päivä deluxe-version ”Blackout”-albumistaan. Levyllä tulee olemaan alkuperäisten kappaleiden lisäksi 6 bonusraitaa. Bonusraitojen joukkoon lukeutuva ”Barely Breathing” julkaistiin helmikuussa, jonka jälkeen kappale on kerännyt jo yli 8 miljoona toistokertaa.

Näiden uusien kappaleiden ja vierailijoiden myötä isoin albumimme nousee täysin uudelle tasolle! On todella mahtavaa päästä tarjoamaan faneillemme niin uusia kappaleita, kuin vierailijoilla höystettyjä versioita hiteistämme”, yhtyeen laulana Danny Case kommentoi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ilmoituksen ohella yhtye lohkaisee tulevalta levyltä uuden kappaleen ”One Foot In The Grave”, jolla on mukana Of Mice & Men -yhtyeestä tuttu Aaron Pauley. Kappale saa seurakseen myös CGI-tekniikalla tuotetun synkänpuoleisen musiikkivideon. Videon ohjaajana on toiminut jälleen yhtyeen pitkäaikainen yhteistyökumppani JosiahX.

Kappalelistaus:
1. Heartache
2. Nightmare
3. Hate Me Too
4. Hope You’re Happy
5. Barely Breathing
6. Dead To Me
7. Monster In Me
8. Echoes
9. Armageddon
10. Legacy      
11. Until We Break (feat. Matty Mullins of Memphis Mayfire)
12. Broken By Design
13. Barely Breathing (feat. Against The Current) *
14. One Foot In The Grave (feat. Aaron Pauley of Of Mice & Men) *
15. Live Before I’m Dead (Hours) *
16. Monster In Me (feat. Yelawolf) *
17. Nightmare (Sullivan King Remix) *
18. Hate Me Too (Acoustic) *

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat