From The Wasteland – Misled Masses

a1692129125_16Demolaarista on tällä kertaa kaivettu esiin porilaisen yhteen ensimmäinen julkaisu ”Misled Masses.”

From The Wasteland soittaa omien sanojensa mukaan progressiivista death metalia. Omiin korviini hiipii kuitenkin ajoittain deathcore-peikko.

Demon avaava ”Essence Of Evil” kappale tekee pelin hengen heti selväksi. Modernein soundein maustettu kappale esittelee jenkkityylistä perusmättöä. Tiukasti soitettu kappale kärsii kuitenkin pienestä ”kuultu ja nähty” -taudista.

Kakkosraita ”Omega” lienee jonkin sortin välisoitto ja kappaleen tarkoitus kolmen biisin demolla jää epäselväksi. Kappale ei palvele kokonaisuutta millään lailla ja se onkin todennäköisesti vain tuomassa lisäpituutta julkaisulle.

Kolmas kappale ”The Rediscovery” on From The Wastelandia parhaimmillaan. Kappale tekee pesäeroa edellä mainittuun perusmättöön ja on samalla suoraviivainen ja kiinnostuksen ylläpitävä kappale.

Kokonaisuutena ”Misled Masses” on varsin keskitasoinen tuotos ja menee osastoon ”ihan kiva”. Yhtyeellä on kuitenkin soittotaito hallussa ja kun yhtye löytää hieman omaperäisemmän tavan tehdä musiikkiaan, sen voi olettaa olevan laadukasta. Nyt kuitenkin ”Misled Masses” ei johda ainakaan allekirjoittanutta mihinkään.

6/10

Kappalelista:

  1. Essence Of Evil
  2. Omega
  3. The Rediscovery

https://fromthewasteland.bandcamp.com/album/misled-masses-ep

https://www.facebook.com/pages/From-The-Wasteland/219057711526507?fref=ts

Kirjoittanut: Ilkka Laaksonen

Kommentoi julkaisua