Full of Hellin pakettiauto ja kaikki soittimet varastettiin: fanit keräsivät bändille 37 000 dollaria, joista osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen

Full Of Hell

Yhdysvaltalainen grindcore -yhtye Full of Hell kohtasi viime perjantaina painajaisen, joka pelottaa kaikkia kiertueella olevia bändejä. Varas nimittäin pääsi käsiksi bändin parkissa olleeseen pakettiautoon, jossa oli sisällä kaikki bändin soittimet, kiertueella mukana olleet fanituotteet sekä myös henkilökohtaisia vaatteita ja esineitä. Bändi törmäsi parkkipaikalla karmaisevaan näkyyn, kun koko pakettiauto tavaroineen oli viety.

Tilanteesta järkyttynyt yhtye julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan tyhjästä autopaikasta ja selitti tilannetta. Lisäksi yhtye kertoi, että se ei kehtaa itse pyytää keneltäkään rahaa niin, että vahingot saataisiin paikattua. Ryöstön johdosta bändi jäi ilman soittimia eikä kyennyt enää jatkamaan kiertuettaan Cattle Decapitationin kanssa.

Eräs bändin nimeltä mainitsematon läheinen ystävä kuitenkin oli pistänyt pystyyn joukkorahoituksen, joka keräsi päivässä kokoon runsaat 37 000 dollaria. Myös lukuisat metalliyhtyet jakoivat tapauksen sosiaalisessa mediassa pyytäen tukea tovereilleen.

Pian Full of Hell huomasi keräyksen saavuttaneen huomattavasti enemmän rahaa kuin alkuun oli odotettu. Niinpä bändi ilmoitti sulkeneensa kampanjan ja kertoi jakavansa kaiken ylimääräisen rahan hyväntekeväisyyteen. Bändi pitää kerätystä summasta vain 20 000 dollaria.

Yhtyeen kitaristi Spencer Hazard on myös julkaissut sosiaalisessa mediassa listan kaikista varastetuista soittimista.

Kommentoi julkaisua