Fullsteam Recordsin uudeksi A&R:ksi on nimitetty Disco Ensemblesta tuttu Miikka Koivisto

Disco Ensemble

Levy-yhtiö Fullsteam Recordsin uudeksi A&R:ksi on nimitetty Miikka Koivisto. Musiikkialalla sekä artistin (Disco Ensemble, Hisser) että tuottajan roolissa vuosia toiminut Koivisto hyppää innoissaan uuteen pestiin.

”Oon seurannut Fullsteamin toimintaa alkuajoista lähtien hyvin läheltä ja me tullaan jatkamaan hienoa perinnettä, samalla tuoden toimintaan uusia näkökulmia. Mä syön, juon, nukun ja hengitän musiikkia. Oon innoissani, että pääsen kehittämään Suomen skeneä tässä uudessa roolissa. Olen artistin urallani kolunnut taiteilijaelämän ja musiikkibisneksen kolkkia verrattaen perusteellisesti ja toivon osaavani nyt ammentaa jotain niistä kokemuksista meidän tuleville artisteille.”, Koivisto kertoo.

”Fullsteam ei ole koskaan tuijottanut genrelinjoja tai marginaali-/populäärirajoja, eikä niin tehdä vastaisuudessakaan. Me aiotaan julkaista ja kehittää tärkeää ja laadukasta musiikkia joka koskettaa meitä – ja lopulta koko maailmaa! Tarkoitus on työskennellä pitkäjänteisesti ja tarkasti artistien eteen, Suomessa ja kansainvälisesti. Kertakäyttöisyys ei tule olemaan meidän juttu.”

Fullsteam Recordsin label managerina jatkossa toimii Katja Vauhkonen. ”On todellinen kunnia-asia päästä jatkamaan Fullsteam Recordsin perintöä Miikkan kanssa! Uskon, että mun 10 vuoden historia Sony Musicilla ja nykyinen pesti Fullsteam Managementilla on tuonut tietotaitoa opastaa artisteja myös labelpuolella. Innolla odotan mitä kaikkea tuleman pitää.

Vauhkonen toimii label managerin työn ohella mm. Pariisin Kevään ja Disco Ensemblen managerina sekä hoitaa tiedotusta mm. Stam1nalle ja Mokomalle.

Juha Kyyrö ja Johannes Ylinen perustivat vuonna 2002 -levymerkin eli yhtiö juhlii tänä vuonna 15-vuotissynttäreitään. Tarina alkoi rakkaudesta musiikkiin. Yhtiö on julkaissut noin 200 julkaisua artisteilta kuten Disco Ensemble, Ismo Alanko, Damn Seagulls, Jaakko & Jay, Callisto, Lapko, Medeia, No Shame, Rubik, Ceebrolistics ja Eurocrack. Label on palkittu musiikkialan vuotuisessa Industry Awards-gaalassa Vuoden indieyhtiönä vuosina 2004-2009 ja 2013.

Kommentoi julkaisua