Gary Holt aikoo työstää seuraavaa Exodus-albumia pian: ”Minulla on aina miljoona riffiä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.2.2023

Thrash metal -veteraani Exodus aloittaa pian työstämään uutta musiikkia. Yhtyeen kitaristi Gary Holt kertoo tuoreessa Full Metal Jackien haastattelussa, että hänellä on takataskussaan lukuisia riffejä, joita hän aloittaa viemään eteenpäin bändin kiertueen jälkeen.

”Minulla on aina miljoona riffiä. Minulla on varmaan tuhat, joita en käyttänyt viime levyllä. Joskus se johtuu vain siitä, että olen pakko-oireinen ja jään kiinni viimeiseen riffiin enkä palaa takaisin ja vaivaudu kuuntelemaan muita juttuja. Joskus taas löydän vuosikymmeniä vanhoja, todella hienoja kappaleita, joita en ole käyttänyt. Tämän kiertueen jälkeen minulla on kolme kuukautta vapaata ja alan työstää uutta levyä”, Holt kertoo.

Yhtyeen edellinen albumi ”Persona Non Grata” ilmestyi vuonna 2021.