Slayer - Tuska 2019.

Gary Holt ei usko Slayerin enää palaavan: ”Tietääkseni niin ei tapahdu enää koskaan”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.10.2021
Slayer – Tuska 2019.

Thrash metalin veteraani Slayer on päässyt vihdoin viettämään ansaittua lepoa pitkän uransa päätteeksi. Viimeiset konserttinsa yhtye soitti marraskuussa 2019, minkä jälkeen on voitu vain jäädä spekuloimaan sitä, nähdäänkö pitkän linjan metalliveteraaneja enää yhdessä samalla lavalla.

Bändissä kitaristina toimineelta Gary Holtilta on jo aikaisemminkin kyselty siitä, voisiko thrash-legenda kenties palata lavoille takaisin. Tuoreessa Scard And Guitars -podcastin haastattelussa Holt kuitenkin toistaa edelleen näkemystään siitä, että bändi ei ole tulossa takaisin.

”Epäilen suuresti… Tietääkseni niin ei tapahdu enää koskaan. Tiedän ja en tiedä samaan aikaan. Ehkä joku tarjoaa jonain päivänä niin paljon rahaa, että se muuttaa ihmisten mielen. Mutta bändi lähti helvetin hyvin, huipulla, ja miksi pilata se? Tarkoitan, että olemme jo ohittaneet Mötley Crüen eläkeajan. (nauraa) No, heidän on mennyt vähän pidempään pandemian takia, mutta heiltä kesti – mitä? – vuoden päättää, että he kiertävät taas.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Nähtäväksi jää, tarjoaako joku joskus tulevaisuudessa tarpeeksi suuren summan rahaa Slayerin paluusta.

Kerry King kommentoi hiljattain ikävöivänsä jo soittamista, ja kokevansa Slayerin lopettaneen liian aikaisin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy