Gary Holt muistelee hämmentävää baari-iltaa Lontoossa Lemmy Kilmisterin kanssa: ”Olen vakuuttunut, että oli olemassa ainakin kolme Lemmyä”

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 11.8.2022

Kesäkuussa julkaistulle ”Löve Me Förever: A Tribute To Motörhead”-tribuuttialbumille osallistunut Exodus-kitaristi Gary Holt on muistellut Lemmy Kilmisterin ja Motörheadin kanssa ristenneitä polkujaan Banger TV:n videolla. Holt palaa videolla vuosikymmenten takaiseen tilanteeseen, jonka jälkeen hän ja muut Exoduksen jäsenet vakuuttuivat siitä, että Lemmyllä oli oltava kaksois- sekä kolmoisolento:

”Tapasimme käyttää kiertueilla hiukan enemmän rahaa. Kun teimme Euroopan kiertueen, vaadimme päästä Lontooseen jo viikkoa aiemmin – sopeutuaksemme aikaeroon. Pääasiassa biletimme kuin eläimet viidestä seitsemään päivää. Tämä tapahtui silloin, kun Lemmy asui vielä Englannissa ja Lontoossa. Menimme baariin ja Lemmy oli siellä. Menimme moikkaamaan ja hengailimme hänen kanssaan, vedimme hiukan kamaa tai jotain ja ryypiskelimme. Kerroimme lähtevämme seuraavaan mestaan, ok, nähdään myöhemmin. Pääsimme seuraavaan paikkaan ja hän istuikin jo baaritiskillä. Hän oli ollut siellä kuulemma jo tunnin. Sitten menimme vielä uuteen paikkaan ja hän oli siellä ennen meitä, annoimme hänen olla. Ja sen jälkeen olemme olleet vakuuttuneita siitä, että on ainakin kolme eri Lemmyä, koska hän ei mitenkään olisi pystynyt tuohon kaikkeen. Mutta toki, Lemmy on jumala…”

Videolla kuullaan myös entisen Queens of the Stone Age -basisti Nick Oliverin muistoja Lemmystä. Mukana on tarinaa muun muassa Lemmyn suhteesta Jack Daniel’s -viskiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat