Slayer - Tuska 2019.

Gary Holt vastaa kysymykseen siitä, voisiko Slayer palata jossain kohtaa soittamaan lisää keikkoja: ”Minun tietääkseni bändi on lopettanut”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.3.2021
Slayer – Tuska 2019.

Thrash metalin veteraani Slayer painui vihdoin viettämään ansaittua lepoa pitkän uransa päätteeksi. Viimeiset konserttinsa yhtye soitti marraskuussa 2019, minkä jälkeen on voitu vain jäädä spekuloimaan sitä, nähdäänkö pitkän linjan metalliveteraaneja enää yhdessä samalla lavalla.

Tuoreessa Rocking With Jam Manin haastattelussa yhtyeessä kitaristina toimineelta Gary Holtilta kysyttiin, voisiko hän nähdä vielä Slayerin nousevan lavalle soittamaan satunnaisia keikkoja.

Holt itse vaikutti asiasta hieman epäilevältä, mutta ei toisaalta kiellä sitä, etteikö Slayer voisi vielä esiintyä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tuo on kysymys, johon en voi oikein vastata. Ne ovat minun palkkatasoni yläpuolella olevia kysymyksiä, voisin jopa sanoa. Jos korkeammilta tahoilta tulisi vaikka vuoden päästä toteamus, että ’hei, arvatkaa mitä – me voisimme taas keikkailla’, niin olen kyllä mukana. Mutta minä en vastaa niistä päätöksistä, eikä minun paikkani oli edes spekuloida sitä. Minun tietääkseni bändi on nyt lopettanut, ja viimeiseksi keikaksemme jäi 30. marraskuuta 2019. Olen nyt täysillä mukana Exoduksessa.”

Exoduksesta tunnettu kitaristi Holt tuurasi Jeff Hannemania Slayerissa vuodesta 2011, jonka jälkeen hänestä tuli bändin virallinen jäsen vuonna 2013 Hannemanin menehdyttyä traagisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy