Kuva: Eleanor Jane

Geezer Butlerin mukaan Ozzy Osbourne haluaa epätoivoisesti nousta vielä lavalle

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 17.6.2024

Englantilainen rockin legenda Black Sabbath soitti ainakin toistaiseksi uransa viimeisen keikan kotikaupungissaan Birminghamissa sijaitsevassa Genting Arenassa 4. helmikuuta 2017. Bändin laulaja Ozzy Osbourne kommentoi hetki sitten, että hänen mielestään olisi hienoa päästä soittamaan vielä yksi viimeinen konsertti niin, että rumpujen takana istuu yhtyeen alkuperäinen rumpali Bill Ward.

Osbourne on ilmaissut aktiivisesti halunsa päästä vielä lavalle – oli se sitten soolona tai Black Sabbathin kanssa. Osbournen terveysongelmat ovat johtaneet vuosien aikana muun muassa laajan kiertueen perumiseen.

Black Sabbathin basisti Geezer Butler kertookin tuoreessa Q104.3 -radiokanavan haastattelussa, että Osbourne on todellakin epätoivoisesti halukas nousemaan vielä lavalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Kyllä vain, Ozzy haluaa epätoivoisesti [nousta lavalle]. Hänen terveydentilansa takia hän haluaa epätoivoisesti soittaa vielä yhden soolokonsertin. Ja hän sanoi minulle, että haluaa Sabbathin vielä esittävän muutaman kappaleen viimeisenä keikkanaan – hänen viimeisenään sekä Sabbathin viimeisenä. Sanoin olevani valmis siihen. En ole varma, mitä muut miettivät. Minä ja Ozzy olisimme halukkaita. Mutta en tiedä, haluavatko Tony ja Bill. ”