Gene Hoglan

Gene Hoglan kommentoi lähtöään Testamentista: ”Minun on jatkettava eteenpäin”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.6.2022

Testamentissa vuosien 1996-1997 sekä 2012-2022 välisen ajan rumpalina toiminut Gene Hoglan jätti yhtyeen virallisesti toistamiseen jonkin aikaa sitten.

Tuoreessa Talk Toomey -podcastin jaksossa Hoglan kommentoi syitä päätöksensä takana. Hoglanin mukaan päätös tehtiin yhteisymmärryksessä ja sovussa bändin kesken.

”Pandemian aikana aloitin työstämään monia projektejani, monia meneillään olevia asioita, joten kun laitoin asioita ylös kalenteriin, ne alkoivat olla ristiriidassa joidenkin Testamentin suunnitelmien kanssa, ja se on ymmärrettävää.”

” Kun sanoin: ’Jätkät, en tiedä pystynkö tekemään kaikkea, mitä tarvitsette, ja tiedän, että tarvitsette jonkun, joka on mukana koko homman ajan.’ Sen sijaan että otettaisiin tyyppi mukaan muutamalle keikalle vain silloin tällöin, kun otan vapaata ja teen kertaluonteisia juttuja, tai kun minulla on suunniteltuna albumiprojekteja kesälle 2022, jotka olivat suunnitteilla vuodelle 2021.”

”Joten tulimme siihen pisteeseen, että sanoin : ’Teidän täytyy jatkaa eteenpäin. Minun on jatkettava eteenpäin. Tulevaisuudesta ei voi koskaan tietää, mutta ainakin tällä hetkellä hankimme teille jonkun toisen’. Ja katsokaa, kenet he saivat – mahtavan Dave Lombardon. Kaikki voittavat. Testamentin fanit ovat superonnellisia.”