Gene Simmons julisti itsensä kryptovaluutta Dogecoinin jumalaksi

Kryptovaluuttabuumi käy kuumana maailman rikkaimman ihmisen tittelin hiljattain napanneen Tesla-pomo Elon Muskin ostettua 1,5 miljardin dollarin edestä tämän hetken suosituinta kryptovaluuttaa, vuonna 2008 esiteltyä Bitcoinia. Musk ilmoitti myös vastedes hyväksyvänsä Bitcoinia maksuvälineenä, ja yhden Bitcoinin arvo nousi kaupan myötä yli 46 000 dollariin. Kuten tiedämme – siellä missä on rahaa, on myös Kiss-basisti .

on kahden ohjelmoijakaveruksen vuonna 2013 aloittama meemi-kryptovaluutta, jonka tarkoitus oli toimia ivallisena esimerkkinä tuhansista Bitcoinin menestyksen vanavedessä syntyneistä -kopioista. ”Doge” viittaa Tumblrissa vuonna 2013 viraali-ilmiöksi muodostuneeseen, Dogeksi kutsuttuun Shiba Inu -koiraan nimeltä Kabosu. Gene Simmons nousi Dogecoiniin sijoittaneiden Elon Muskin ja Snoop Doggin ohella promotoimaan kryptovaluuttaa sosiaalisessa mediassaan, nöyrästi julistaen itsensä ”Dogecoinin jumalaksi”.

Simmons kertoi bitcoin.comin haastattelussa:

”En usko sekuntiakaan, että useimmat ihmiset ymmärtävät mitä kryptovaluutta on, tai mitä se on suunniteltu tekemään, mutta sen käyttö on välitöntä eikä siinä hommassa tarvitse säätää pankkien kanssa – minä pidän sellaisesta.”

Kommentoi julkaisua