Gene Simmons: ”KISS jatkaa vielä muutaman vuoden ja sitten on aika pistää pillit pussiin”

 

Hiljattain Suomessakin konsertoineen, maailman suurimpiin bändeihin lukeutuvan KISSin laulaja-basisti Gene Simmons on pohtinut Glasgow Live -sivustolla hieman bändin tulevaisuutta.

”Me emme pysty jatkamaan kun olemme 70-vuotiaita. Ja minä olen nyt 67. Jatkamme vielä muutaman vuoden ja sitten on aika lopettaa. Ja me teemme sen oikealla tavalla, pidämme isot bileet. Ajattelisin, että teemme jotain isoa ja maailmanlaajuista ja ehkä jopa ilmaista”, Simmons kertoo.

Simmonsin lisäksi bändin toinen keulakuva, laulaja-kitaristi Paul Stanley on usein sanonut bändin pystyvän jatkamaan ilman häntä ja Geneä.

”Kun alkuperäinen kokoonpanomme lakkasi olemasta, meille selkeni, että olemme enemmänkin urheilujoukkue. Me emme vajoa muiden bändien rajoituksiin. Joten jossain kohtaa haluaisin nähdä jonkun toisen minun paikallani, koska rakastan tätä bändiä”, Stanley on kertonut haastattelussa.

KISS on pyöritellyt jo taannoin ajatusta siitä, että maskiryhmä olisi mahdollista korvata uusilla jäsenillä tulevaisuudessa, jolloin toiminta jatkuisi ja KISS olisi enemmänkin kuin pelkkä tavallinen rockyhtye. Bändin entinen kitaristi Ace Frehley pitää ajatusta kuitenkin ”typerimpänä ajatuksena, jonka on Geneltä ja Paulilta kuullut”.

 

 

 

 

Kommentoi julkaisua