Kuva: Marko Syrjälä

Gene Simmons lähettää terveiset Ace Frehleyn ja Peter Crissin suuntaan: ”Niin makaa kuin petaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 5.9.2022

Rock-legenda KISSin basisti-laulaja ja monen asian kommentaattori Gene Simmons istahti hetki sitten Let There Be Talk -podcastin haastateltavaksi. Haastattelussa Simmons lähetti terveiset bändin entisille muusikoille Ace Frehleylle ja Peter Crissille. Simmons kommentoi haastattelussa muun muassa sitä, nähtäisiinkö Frehley ja Criss lavalla KISSin viimeisessä konsertissa.

”Olen niin ylpeä, onnekas ja siunattu, että olen tavannut Paulin, Acen ja Peterin. Ilman heitä en olisi tässä. Kysyisin seuraavalta jonossa olevalta: ’Otatko ranskalaisia tuon kanssa?’ Eikä se ole edes hauska vitsi. Mutta sitä niität mitä kylvät. Kuinka monta tilaisuutta saa elämässä? Ensimmäisellä kerralla, kun työnsin käteni tuleen, paloin heti ensimmäisellä kerralla. Se voi olla vahinko tai sen voi tehdä tahallaan”, aloittaa Simmons ja jatkaa:

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

”Huumeiden ja alkoholin kohdalla ei siis voi sanoa ’en tiennyt siitä’. Totta kai tiesit, kaikki tietävät täsmälleen saman asian. Jos sinut potkitaan ulos tai sinua pyydetään kauniisti jättämään bändi päihteiden väärinkäytön takia, kun et pysty tekemään työtäsi. Ensimmäisellä kerralla sen voi melkein antaa anteeksi, melkein. Miten sinua pyydetään jättämään bändi kolme eri kertaa kolmen vuosikymmenen aikana? Miten se onnistuu? Niin makaa kuin petaa, ja rakastan Acea ja Peteriä vielä tänäkin päivänä mutta en myöskään halua valehdella itselleni ja faneille. Ainoa syy siihen, miksi he eivät enää ole bändissä ja olivat niin monta kertaa bändissä ja taas ulkona, on he itse. En tiedä mihin muualle osoittaisin. En niellyt tuota paskaa. Sinä teit sen.”