Kuva: Marko Syrjälä

Gene Simmons pohtii KISSin tulevaisuutta: ”KISSin tarina tulee jatkumaan tavoilla, joita en osaa edes kuvitella”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 16.8.2022

Rockin legenda KISS on parhaillaan jäähyväiskiertueellaan ”End Of The Road”. Yhtyeen viimeinen konsertti ei ole vielä bändin basisti Gene Simmonsin tiedossa, mutta yhtyeen on kuitenkin tarkoitus lopettaa jäähyväiskiertueen jälkeen.

Tuoreessa ”Let There Be Talk” -podcastin haastattelussa Gene Simmons pohtii hieman yhtyeen mahdollista tulevaisuutta vielä bändin virallisen lopettamisen jälkeen.

”Emme tiedä, tuleeko se olemaan New Yorkissa [viimeinen konsertti]. Minulla on hyviä syitä, miksi sen pitäisi olla, mutta tärkeintä on, että kun se on viimeinen keikka, se on viimeinen keikka. KISS kiertävänä yhtyeenä lopettaa. Mutta vain kiertuebändinä. KISS jatkaa muilla tavoin. Minulla ei ole mitään ongelmaa se suhteen, että neljä ansioitunutta 20-vuotiasta laittaa meikit takaisin kasvoilleen ja piilottaa identiteettinsä.”

”KISSin tarina tulee jatkumaan tavoilla, joita en osaa edes kuvitella. Mutta luulen… Tiedäthän, ’Blue Man Groupin’ ja ’Phantom Of The Operan’ kiertueet ympäri maailmaa eri henkilöillä. Voisi ja pitäisi olla KISS-show, tavallaan livenä lavalla efekteineen ja kaikkineen, mutta myös puoliksi omaelämäkerrallinen juttu neljästä New Yorkin kaduilla elävästä räyhääjästä, joka päättyy viimeiseen kolmannekseen täysimittaisena juhlana, täysimittaisena esityksenä. Ei meidän kanssamme. Vaikka ei ole ongelma astua silloin tällöin kuvioihin.”