Genrerajat roskiin! Founding Neverlandin uudella biisillä mukana Lost Societyn Samy Elbanna

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.9.2018
Founding Neverland

Jyväskylästä tärähtää jälleen! Metalcore-vivahteikkaasta modernista rockistaan tunnettu Founding Neverland ei pelkää rikkoa genrerajoja uudella ”Saviors / Saints” -nimisellä kappaleellaan. Tarjolla on elämää suurempia melodioita, murskaavia riffejä, trap-biittejä, sekä Lost Society -yhtyeen keulakuvan, Samy Elbannan, raivokasta ulosantia. Voit kuunnella kappaleen tästä:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Yhtye avaa biisin taustaa seuraavasti:

”Biisin inspiraationa toimii turhautuminen siihen, kuinka vähän ihmishenki merkitsee tässä sairaassa maailmassa rahan, uskontojen ja ideologioiden jaloissa.

Viime vuosien aikana maailman kriisien vaikutukset ovat tuntuneet entistä lähempänä myös täällä pohjoisen lintukodossa, ja tämä turvattomuuden tunne repii ihmisiä entistä enemmän toisiaan vastaan.

Halusimme luoda tämän biisin kautta keinon purkaa näitä negatiivisia kierteitä ja turhautumista. Uskomme, että musiikilla on suuri vaikutus ja mahdollisuus tuoda ihmisiä yhteen. Vihalla ei voiteta vihaa.”

Saviors / Saints” julkaistaan osana 21. syyskuuta ilmestyvää Founding Neverland -EP:tä. Omakustannejulkaisu sisältää myös yhtyeen aiemmat ”Whole Again”- ja ”Heartbeat” -singlet. Levyn tuotannosta vastaavat Tuomas Kokko (Fear Of Domination, Swallow The Sun) ja Johannes Naukkarinen (Nelli Matula, Mouhous).

Yhtyeen livekunto on katsastettavissa seuraavan kerran lokakuun alussa järjestettävillä Lost in Music -festivaaleilla Tampereella.

Jack the Rooster to 4.10.2018
Nem Agency Upcoming Stars Showcase:
Founding Neverland
New Deadline
Awake Again
Liput alk. 7,50 € / ovelta 8 €, mikäli jäljellä