George Lynchin mukaan seuraava KXM -albumi on ”parempi kuin kaksi ensimmäistä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.2.2018

Muun muassa Kornin, Dokkenin ja King’S X:n jäsenistä koostuva hard rock -yhtye KXM on saamassa valmiiksi seuraavan albuminsa nauhoitukset Kaliforniassa sijaitsevassa Steakhouse Studiossa. Albumin on tuottanut bändin kanssa aikaisemmillakin levyillä työskennellyt Chris Collier ja albumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna Rat Pak Recordsin kautta.

Bändin kitaristi, George Lynch, kertoi hiljattain SiriusXm:n Eddie Trunkille haastattelussa:

”Saimme juuri valmiiksi perusnauhoitukset ja säveltämisen viime kuussa. Menimme Steakhouse Studioon yhdeksitoista päiväksi ja meillä oli todella hauskaa. Päivitimme paljon sosiaaliseen mediaan ja ihmiset pääsivät näkemään, miten nauhoitukset ja laulunkirjoitusprosessi edistyivät. Se kaikki oli todella hauskaa. Olin hieman hermostunut – kuten varmasti me kaikki olimme – ja ajattelin, ’iskeekö salama kolmesti?’. Menimme studioon ja sävelsimme kaiken puhtaalta pöydältä, avasimme mikrofonit ja kirjoitimme muutaman kappaleen päivässä. Lopulta, yhdentoista päivän lopussa, meillä oli kokonainen albumi.”

Lynch kertoo, että bändin uusi albumi on ”parempi kuin kaksi ensimmäistä”.

”Se on ihan hullua. Siellä on taikuutta ja kemiaa ja me vain istumme täällä taputtaen itseämme selkään kertoen toisillemme, miten nerokkaita olemme. Kuten aina, me toivomme, että löydämme aikaa hieman kiertää albumin tiimoilta. Se on hyvin turhauttavaa meille ja faneillle. Se on haastava asia saada toteutetuksi, koska meillä kaikilla on niin monia projekteja. Erityisesti Ray Luzierilla, joka on Kornissa. Emme voi vain soittaa heille ja sanoa ’hei, voisitteko pitää muutaman kuukauden taukoa, että voimme mennä kiertueelle?’.  Yritämme löytää keinot päästä kiertämään.”