The Ghost Inside sekä Deez Nuts yhteiskeikalle Nosturiin helmikuussa

Melodista hardcorea soittavan The Ghost Insiden sekä metalcoresta ja hiphopista innoitusta hakevan Deez Nutsin mittava yhteiskiertue saapuu ensi vuoden alussa Nosturiin. Lauantaina 2. helmikuuta toteutuvan konsertin ohjelmiston täydentävät yhdysvaltalainen mathcore-nelikko sekä portugalilainen hardcore-tulokas .

Los Angelesissa vuonna 2004 perustettu on tullut suomalaisyleisölle tutuksi August Burns Redin, A Day to Rememberin ja Comeback Kidin kanssa soitetuista yhteiskeikoistaan. Kesäkuussa Epitaph Recordsin kautta ilmestyneen ”Get What You Give” -kolmosalbumin tiimoilta ajankohtainen yhtye tunnetaan melodisesta hardcore-musiikista, jota bändi maustaa myös metalcore-vaikutteilla. Tuleva Nosturin konsertti on The Ghost Insiden ensimmäinen headliner-keikka Suomessa.

Illan toinen pääesiintyjä on rapcore-bändi . Muun muassa metalcore-yhtye I Killed The Prom Queenista tuttuja muusikoita sisältävä australialaiskokoonpano on toistaiseksi julkaissut kaksi pitkäsoittoa, joista viimeisimpänä vuoden 2010 ”This One’s for You”. Hiljattain Hatebreedin 10-vuotisjuhlakiertueelle osallistunut Deez Nuts saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa.

Tapahtuman liput ovat tulleet tänään myyntiin Tikettiin. Kaaoszine-verkkomedian kanssa järjestettävään konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on tarjolla rajattu anniskelualue.

LIPUT:
18 EUR +toimituskulut. Ennakko: Tiketti.

Kommentoi julkaisua