Ghostilta uusi albumi ”Impera” maaliskuussa: uusi kappale ”Call Me Little Sunshine” kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.1.2022

Yksi tämän hetken suurimmista rockyhtyeistä, ruotsalainen Ghost, on julkaissut uuden singlen ”Call Me Little Sunshine”. Kappaleeseen saatiin samaan aikaan myös Matt Mahurinin (Metallica, U2, Tracey Chapman) ohjaama musiikkivideo. Samalla yhtye tiedotti uudesta albumista nimeltä ”Impera”, joka julkaistaan 11.3.

Impera-albumilta saatiin ensipuraisu jo syksyllä, kun yhtye julkaisi singlen ”Hunter’s Moon”. Kappale sai massiivista radiosoittoa ja nousi Suomen Spotify-listan sijalle 26. Kappale kuultiin myös Halloween Kills -elokuvan soundtrackilla.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Ghost käynnistää maailmankiertueensa tammikuun lopulla Yhdysvalloista. Suomessa, Nokia Arenalla, Papa ja nimettömät ghoulit nähdään 27.4.

Yhtyeen edellinen albumi oli vuonna 2018 julkaistu ”Prequelle”. Se nousi albumilistaykköseksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhdysvaltojen Billboard-listalla albumi kiipesi sijalle kolme. Ghostia ennen vain neljä ruotsalaisartistia on noussut Billboardin kymmenen kärkeen: Abba, Ace of Base, Avicii ja Europe.

www.instagram.com/thebandghost
www.facebook.com/thebandghost