Ghostin entinen basisti Linton Rubino paljastaa käyneensä kuusi kuukautta terapiassa potkujensa jälkeen: ”Tunsin, etten ole kukaan”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.7.2022

Ruotsalaisen rock-yhtye Ghostin uralle on mahtunut paljon draamaa menestyksen varjossa. Ovi on käynyt bändissä tiuhaan, ja vuonna 2016 puitiinkin oikeudessa rojaltikiistoja, jotka lopulta ratkaistiin keulakuva Tobias Forgen hyväksi.

Bändissä vuonna 2015 bassoa soittanut Linton Rubino, joka vaikuttaa nykyisin Priest -nimisessä yhtyeessä, kertoo tuoreessa haastattelussa ottaneensa omat potkunsa aikoinaan raskaasti.

”Sain potkut Ghostista vuonna 2015, joten en ollut mukana kyseisessä oikeusprosessissa. Mutta minulla on perheenjäsen ja läheinen ystävä, joka oli mukana”, Rubino kertoo ja jatkaa:

”Kävin itse asiassa terapiassa kuusi kuukautta sen jälkeen, koska tunsin, etten ole kukaan. Me soitimme Metallican ja Iron Maidenin ja muiden kanssa, ja he tiesivät, keitä me olemme, kaikki ihmiset lavan takana tiesivät, keitä me olemme, mutta kukaan muu ei tiennyt. Joten se oli kuin olisi ollut ensin huipulla ja sitten periaatteessa nolla. Sitten minulla ei ollut töitä eikä mitään, ja tiukkaa rahallisesti. Minun piti siis aloittaa alusta. Jokainen ero kestää jonkin aikaa, eikö? Sitten palaat takaisin raiteille parissa kuukaudessa. Sitten vain käärit hihasi ja aloitat uudelleen. Vaihtoehtoja ei juuri ole.”