Ghostin Papa Emeritus IV nähdään tulevassa Iron Maidenin pelissä Legacy Of The Beast

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 14.10.2021

Metallilegenda Iron Maiden on tehnyt yhteistyötä eri metallibändien kanssa Legacy Of The Beast -pelissään. Pelissä ovat aikaisemmin vierailleet esimerkiksi Amon Amarth ja Lacuna Coil.

Nyt vierailuvuoro on ruotsalaisella rock-yhtye Ghostilla, jonka keulakuva Papa Emeritus IV tullaan näkemään osana peliä. Hahmo nähdään osana pelimaailman sisäistä Mascarade Diabolique -tapahtumaa. Tapahtuma kestää marraskuun 12. päivään saakka.

Virallinen pressitiedote kertoo seuraavaa:

”Pelin Mascarade Diabolique -tapahtuma on oodi molempien bändien tarinalle, ja sen teemat ovat peräisin Iron Maidenin vuoden 2003 albumin ’Dance of Death’ kannesta ja Ghostin vuoden 2018 kappaleen ’Dance Macabre’ videosta. Tässä uudessa tarinassa Eddie ja Papa Emeritus IV kutsutaan molemmat salaperäisiin juhliin Transilvaniassa.

Pian he huomaavat, että asiat karkaavat käsistä, jopa tavallista nopeammin, sillä pahaenteinen voima on oppinut jäljittelemään vapaan tahdon ja yksilöllisyyden voimaa, ja pyrkii sitomaan heidät hallintaansa. Yhdessä heidän on taisteltava mielenhallinnan uhriksi joutuneiden juhlijoiden laumojen läpi kohdatakseen turmeltuneen jäljittelijän, kardinaali Immortuksen, joka on Papa Emerituksen paha klooni.”

Ghostin keulakuva Tobias Forge kommentoi:

”Olen iloinen nähdessäni, että olentoni johdatetaan [Maidenin] maailmaan. Se on hieno asia, sekä hyvin nöyrää että imartelevaa.”