Ghost - Tuska 2023

Ghostin Tobias Forge kommentoi bändin yllättävää kasvua: ”Keikoilla on paljon enemmän nuoria”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 27.12.2023

Ruotsalainen rock-suosikki Ghost on noussut viime vuosina valtavasti. Bändi on voittanut monia palkintoja, levyjä myydään hyvin ja yhtyeen kappaleita on noussut suureen suosioon nuorten kansoittamassa TikTok-palvelussa.

Yhtyeen keulakuva Tobias Forge istahti Metal Hammerin kanssa haastatteluun pohtimaan bändin nousukiitoa. Voit lukea Forgen mietteitä alhaalta.

”Tällä viimeisellä kiertueella huomaa, että jotain on tapahtunut. Keikoilla on paljon enemmän nuoria. Kun viimeksi soitimme Detroitissa, soitimme 4 000 ihmisen edessä. Tällä kertaa yleisöä oli yli 10 000. Lukumme ovat tuplaantuneet kaikkialla.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Avasimme Pandoran lippaan. Lisäsimme esitykseemme kaikkia näitä muita elementtejä, joista monet ihmiset – minä mukaan lukien – ajattelivat, että ne olisivat siistejä ottaa mukaan. Se on aika monimutkaista, koska esimerkiksi tanssijoiden käyttäminen on uuden esiintyjäryhmän lisääminen mukaan. Se on toinen joukko ihmisiä, joiden täytyy treenata ja olla kunnossa, matkustaa ja saada ruokaa.”

”Budjettikysymyksiä on edelleen, ehdottomasti. Kaikki hienot ideat, joita voi koskaan keksiä, ovat todella kalliita. Se maksaa aina rahaa, ja raha ohjaa kaikkea. On tehtävä valintoja.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat