Girlschool kahdelle keikalle Suomeen elokuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.6.2014

GirlschoolJo 1970-luvun lopulla perustettu tyttöbändi Girlschool saapuu loppukesästä kahdelle keikalle Suomeen. Viime vuonna 35-vuotisjuhliaan viettänyt brittinelikko nähdään lauantai-iltana 9. elokuuta klubikonsertin merkeissä Helsingissä Virgin Oil Co.:ssa, ja edellisenä päivänä Girlschool soittaa Suomen ainoan festivaalikeikkansa Vaasan HietskuRock-festivaaleilla.

Hard rockia ja heavy metalia soittava Girlschool on Lontoossa vuonna 1978 perustettu yhtye. Kokoonpano oli ensimmäinen naismuusikoista koostuva heavy-bändi, joka saavutti laajempaa menestystä. Pitkän ja ansiokkaan uransa aikana 12 pitkäsoittoa julkaissut nelikko on myös raivannut tietä lukemattomille tyttöbändeille.

”Motörheadin pikkusiskoksi” nimetty Girlschool muistetaan erityisen hyvin vuosikymmeniä jatkuneesta yhteistyöstään Lemmyn johtaman kolmikon kanssa, ja lisäksi yhtye on työskennellyt esimerkiksi ZZ Topin, Ronnie James Dion ja Doron kanssa sekä kiertänyt Iron Maidenin, Alice Cooperin ja Hanoi Rocksin seurassa. Edellisen kerran Girlschool vieraili Suomessa viime syksynä osana 35-vuotisjuhlakiertuettaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Vaasan Hietasaaressa 7.-9. elokuuta järjestettävässä HietskuRockissa nähdään Girlschoolin lisäksi muun muassa Herra Ylppö & Ihmiset, Barbe-Q-Barbies ja Ramonas (UK). Lisätiedot tapahtumasta, esiintyjistä ja lipunmyynnistä: www.hietskurock.fi.

LIPUT:
Myyntiin ke 25.6.2014 klo 9.00
– ennakkoon Tiketistä ja Virgin Oil Co:sta alk. 15 EUR
– ovelta 18 EUR

www.girlschool.co.uk
www.facebook.com/girlschoolband
www.fullsteam.fi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat