Girlschool sekä The Ramonas HietskuRockiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.4.2014

GirlschoolKolmen päivän Rock‐festivaalit Vaasan Hietasaaressa aloitetaan samana päivänä Vaasan taiteiden yön kanssa, torstaina 7.8.2014. Ensimmäisenä päivänä alueelle on ilmainen sisäänpääsy. Seuraavat 2 päivää: perjantai 8.8 ja lauantai 9.8 ovat maksullisia. Suomalaisten artistien lisäksi tapahtumassa nähdään myös ulkomaisia esiintyjiä. Musiikin lisäksi tarjolla tulee olemaan myös muutakin kulttuuria ja taidetta. Jo varmistuneita esiintyjiä ovat Ramonas (UK) jotka tekevät ensimmäisen keikan Suomessa, Girlschool (UK) jotka tekevät Suomen ainoan festivaalikeikan HietskuRockissa!, Suomen euroviisuedustaja Softengine, Pelle Miljoona United, Santa Cruz, Barbe‐Q‐Barbies, sekä Pohjanmaalainen Fredrik Furu. Lavalla tullaan myös näkemään Nollatoleranssi, Max On The Rox, Loose Prick, Metuja, Rockwalli, Raaka-aine, The Master Volume, Jupi7er, Anal Thunder ja alkuperäiskokoonpanosta Veljekset Kinnunen plays Hassisen Kone.

HietskuRockin kotisivuilla löydät kaksi eri bändi kilpailua.
– HietskuSkaba on HietskuRockin järjestämä bändikilpailu. 19 bändiä kilpailevat toisiaan vastaan musiikkivideoilla, joita yleisö saa äänestää HietskuRockin kotisivuilla.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

– The School Of Rock Goes HietskuRock on HietskuRockin järjestämä bändikilpailu Rokkikoululle. Kilpailu etenee kahdessa osassa. Ensimmäinen osio koostuu yleisöäänestyksestä, jossa yleisö äänestää rokkikoulubändien musavideoita etukäteen HietskuRockin kotisivuilla.

Toinen ja varsinainen osio on Hietskussa Taiteiden Yönä tapahtuva kilpailu. Bändit nousevat lavalle ja tuomaristo antaa heille pisteitä. Lisäksi yleisöllä on vielä tuolloin mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Eniten pisteitä kerännyt bändi pääsee perjantaina esintymään festarin maksullisena päivänä.
Koko tapahtuman ajan tullaan myös näkemään burleskiesityksiä kun lavalle nousee Lily KissKiss & Le Rouge Mirage.
Ennakkoliput Studioticketistä ja tiketti.fi:stä 52,50€/2 päivää ja 30€/1 päivä.
Lisää artistijulkaisuja tullaan vielä näkemään – Stay Tuned!
www.hietskurock.fi
www.facebook.com/hietskurock