Glenn Tipton haluaa jatkaa yhteistyötä Judas Priestin kanssa – katso videomateriaalia lavoille palanneesta kitaristista

Kirjoittanut Noora Raiskio - 22.4.2018
Glenn Tipton

Kitaristi Glenn Tipton on palannut jälleen Judas Priestin seuraan keikkalavalle. Tipton soitti San Franciscon The Warfieldilla konsertin encoren, joka koostui kappaleista ”Metal Gods”, ”Breaking The Law” ja ”Living After Midnight”. Videokuvaa tilanteesta on katsottavissa uutisen lopussa.

Kiertue-elämästä eläköitynyt Tipton on aiemmin soittanut Judas Priestin konserteissa New Jerseyssä, Connecticutissa, Massachusettsissa, Washingtonissa ja Oregonissa. Nämä ovat hänen ensimmäiset julkiset esiintymisensä eläköitymispäätöksen jälkeen. Tipton on kommentoinut lavoille paluuta:

It’s just amazing to get, first of all, support from the band. The texts and e-mails from all over world, and to hear the audience was very emotional. You don’t like to see a grown man cry, but we did.

Tipton on haastatteluissa ilmaissut halunsa jatkaa livesoittoa Judas Priestin kanssa niin pitkään kuin vain siihen pystyy. Hänelle diagnosoitiin Parkinsonin tauti neljä vuotta sitten. Yhteistyö Judas Priestin kanssa jatkunee Firepower-kiertueelta pois jättäytymisestä huolimatta.


Lähde: Blabbermouth