New Found Glorylta livealbumi lokakuussa

New Found Glory Kill It LiveYhdysvaltalainen rockia soittava New Found Glory julkaisee uransa ensimmäisen livealbumin nimeltä ”Kill It Live” lokakuun 8. päivä Bridge Nine Recordsin kautta. Albumi on nauhoitettu maaliskuun 27. sekä 28. päivä Chain Reaction -klubilla Californiassa. Lue lisää nähdäksesi albumin kappalelista. 

”Kill It Live” kappalelista:
1. Intro
2. Understatement
3. Don’t Let Her Pull You Down
4. All Downhill From Here
5. Anthem For the Unwanted
6. At Least I’m Known For Something
7. Sonny
8. Something I Call Personality
9. Boy Crazy
10. Tip of the Iceberg
11. Coming Home
12. Forget My Name
13. Sincerely Me
14. Hit or Miss
15. Truth Of My Youth
16. The Story So Far
17. My Friends Over You
18. I Want to Believe
19. Connect the Dots
20. First Bite

Kommentoi julkaisua