Gojira Suomen-keikka Kulttuuritalolla siirtyy suuren kysynnän vuoksi black boxiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.7.2021

Metallibändi Gojira palaa alkuvuodesta Suomeen. Ranskalaisyhtyeen keikka Helsingin Kulttuuritalolla myi nopeasti loppuun ja keikka on siirretty Helsingin Jäähallin Black Boxiin. Alkuperäinen keikkapäivä 17. tammikuuta pysyy samana. Keikan lipunmyynti on nyt käynnissä Ticketmasterissa.

Gojirasta on kehkeytynyt yksi seuratuimmista metallibändeistä. Yhtyeen musiikissa kuullaan vaikutteita muun muassa death metallista, thrash metallista, groove metallista ja progressiivisesta metallista. Gojira julkaisi seitsemännen albuminsa ”Fortitude” huhtikuussa 2021. Kriitikoiden kehuma albumi sai menestystä niin Billboardin listoilla kuin Euroopassakin.

Illan lämppärinä nähdään Tuskassakin esiintynyt uusiseelantilainen thrash metal-trio Alien Weaponry. Revolver Magazine on kehunut Alien Weaponrya “yhdeksi tämän hetken maailman mielenkiintoisimmista nuorista metal-yhtyeistä”. Black boxissa ensimmäisenä lavalle nousee brittibändi Employed to Serve.

KEIKKA:
Gojira (FRA)
+ supports: Alien Weaponry ja Employed to Serve
17.1.2022 Black Box, Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 54 euroa Ticketmasterissa
Kaikki Kulttuuritalolle ostetut liput käyvät sellaisenaan Black Boxin seisomakatsomoon.

Black Box on yhdessä Jäähallin kanssa toteutettava 3000 hengen tilakonsepti, jossa yleisö pääsee nauttimaan sekä intiimin klubikeikan energiasta että isosta keikkatuotannosta seisomapaikoilta. Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.