GoMore-autolla keikkamatkalle

Auto on tarvittava väline esimerkiksi tilanteissa, jossa olet rokkari ja kierrät Suomea tehden keikkaa. Autoa tarvitaan myös monissa muissa tilanteissa, mutta muusikko tai keikoilla käyvä musiikin ystävä tarvitsee autoa hieman keskimääräistä useammin, sillä keikat ajoittuvat usein myöhäiseen iltaan ja matkat ovat usein pitkiä.

Olitpa musiikkia soittava tai sen kuuntelusta nauttiva ihminen, allekirjoitat varmasti väitteen, että vaikka auto on tärkeä väline keikoilla käymiseen, on sen ylläpito kallista. Autosta olisi kiva luopua etenkin jos sitä ei tarvitse päivittäin vaikkapa työmatkoihin ja se seisoo tyhjän panttina suuren osan ajasta. Sitä tarvitaan kuitenkin aina joskus ja niinä hetkinä esimerkiksi taksilla ajelu olisi niin kallista, ettei edes sen harkitseminen kannata. Miten luopua auton omistamisesta ilman, että päätöstä joutuu katumaan?

Meillä on hyviä uutisia vastaukseksi näihin pohdintoihin,  marraskuussa 2020 on Suomeen rantautunut www.gomore.fi. Kyseessä on palvelu, joka yhdistää ne, jotka haluavat antaa autonsa vuokralle, ja ne, jotka puolestaan tarvitsevat autoa silloin tällöin, mutta joiden kannalta autoa ei ole järkevää kuitenkaan omistaa syystä tai toisesta. Yhteisomistaminen ja jakaminen kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta. Enää oman auton tai vaikkapa asunnon vuokraaminen oman poissaolon ajaksi ei ole mahdoton ajatus.

Rockfest 2019 fanit.

Mutta mistä löytää autolle vuokraaja? Tai vuokraajalle auto? Olitpa auton omistaja, joka tarvii autoa vain epäsäännöllisille keikkamatkoille tai keikka-intoilija, jolla ei ole autoa, on ratkaisu Gomore!

Vertaisvuokrauksen edut

Gomore on on alusta niin sanotulle vertaisvuokraukselle. Etenkin muualla Euroopassa vertaisvuokraus on jatkuvasti suosiotaan kasvattava malli. Se säästää sekä ympäristöä, että lompakkoa. Meille suomalaisille malli ei ole niin tuttu, mutta on erittäin todennäköistä, että vertausvuokrauksen suosio tulee kasvamaan. Tämä toimintamalli kun hyödyttää suuresti molempia osapuolia. 

Toki meillä Suomessa on jo jonkin aikaa ollut yrityksiä, jotka vuokraavat autoja lyhyeksikin aikaa. Vertaisvuokraus on kuitenkin usein edullisempaa. Lisäksi monelle voi olla tärkeää, että kun haluaa vuokrata auton itselleen, auttaa mieluummin toista yksityistä henkilöä auton ylläpitomaksuissa. Syyt ja motiivit käyttää vertaisvuokrausta ovat moninaiset, eikä mikään niistä ole toistaan parempi tai huonompi. On kuitenkin selvää, että sekä ympäristön, että lompakoiden kannalta vertaisvuokraus on loistoratkaisu.

Gomore vähentää käyttäjiensä riskejä

Mutta viimeistään tässä kohtaa mieleen tulevat varmasti turvallisuusasiat. Tänä päivänä ei ole vainoharhaisuutta suhtautua vakavasti siihen riskiin, että tulee huijatuksi. Etenkin, kun asioidaan netin välityksellä. Mitä jos en saakaan rahojani? Mitä jos maksan, enkä saakaan autoa käyttööni? Keikka jää välistä! Entä jos vuokraaja ei olekaan se, kuka sanoo olevansa? Näihin kaikkiin Gomore tarjoaa myös ratkaisun. Se ei siis ole mikään pelkkä markkinapaikka. Ja ihan ensimmäiseen kysymykseen siitä, että mitä jos autolle sattuu jotain, Gomorella myös on ratkaisu, nimittäin vakuutus sen kautta tehdyn vuokrauksen ajaksi.

Unelmiesi keikka odottaa sinua. Nappaa alle Gomore-auto ja autat paitsi toista yksityishenkilöä, myös itseäsi!

Kommentoi julkaisua