Goottimetallipioneeri Paradise Lostin tarina yksiin kansiin: ”No Celebration” -nimeä kantava opus julki marraskuussa

Englantilaisen, goottimetallin suurimpiin ja pitkäaikaisimpiin nimiin kuuluvan Paradise Lostin tarina on koottu kirjaksi. David E. Gehlken kirjoittama ”No Celebration: The Official Story Of Paradise Lost” -nimeä kantava 300-sivuinen teos näkee päivänvalon marraskuussa, ja se käy läpi yhtyeen yli 30-vuotisen uran haastattelujen ja osin ennen julkaisemattoman kuvamateriaalin muodossa. Historiikin esipuheen on kirjoittanut muun muassa Bolt Throwerista tuttu Karl Willetts.

Paradise Lostin laulaja Nick Holmes kertoo ajatuksiaan yhtyeen mittavaa taivalta kuvaavasta teoksesta:

”[Kirja] on syväluotaava, informatiivinen ja mielestäni nostalginenkin katsaus bändin viimeiseen 30 vuoteen. Monet tarinoista tuntuvat tapahtuneen vasta eilen, ja vaikka kirja muistuttaakin elämän lyhyydestä, en muuttaisi mitään. No, ainakaan paljoa.”

Kovimpien Paradise Lost -fanien kannattaa huomioida, että kovakantisesta teoksesta otetaan erittäin rajallinen 1000 kappaleen painos, joten tilaus kannattaa tehdä viipymättä. Toimitus onnistuu onneksi maailmanlaajuisesti, joten tilauksen voit naputella Decibel Books -kustantamon sivuilla.

Kommentoi julkaisua