Goottirock-legenda The Mission saapuu Suomeen helmikuussa

Maineikas goottirock-kulttibändi The Mission kiertää ensi keväänä Eurooppaa ja saapuu huhtikuussa kahdelle keikalle myös Helsinkiin. Yhtye nähdään 21.–22.4.2020 Tavastialla. Pitkän uransa aikana yhdessä muiden muassa U2:n, The Prodigyn, The Curen ja HIMin kanssa esiintynyt yhtye saapuu Helsinkiin kolme alkuperäisjäsentä rivistössään. Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Yhtye esittää kahdella Tavastian-keikallaan eri setit. Toisen esiintymisen settilista keskittyy albumien ”First Chapter”, ”Children”, ”Grains Of Sand”, ”Neverland”, ”Aura” ja ”The Brightest Light” materiaaliin ja toinen puolestaan levyjen ”God’s Own Medicine”, ”Carved In Sand”, ”Masque”, ”Blue”, ”God Is A Bullet” ja ”Another Fall From Grace” kappaleisiin. Yhtye ei paljasta etukäteen, kumpana iltana mitäkin soitetaan. Liput kannattaa hankkia siis molemmille illoille!

The Mission sai alkunsa vuonna 1986 kitaristi-laulaja Wayne Husseyn ja basisti Craig Adamsin erottua riitaisasti goottirockin pioneeriyhtyeestä The Sisters Of Mercystä. Emobändin kanssa ensin valitsemastaan nimestä The Sisterhood kiistellyt bändi löysi pian paitsi uuden nimen, myös jalansijansa Britannian hittilistoilta jo esikoisalbumillaan ”God’s Own Medicine” (1986) ja varsinkin kolmannen levynsä ”Children” (1988) ansiosta, joka kiipesi brittilistan kakkoseksi. Yhtyeen alkuperäinen kokoonpano rapautui vuoden 1990 ”Carved in Sand” -levystä alkaen niin, että vuonna 1992 Hussey oli yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen. Hän jatkoi The Missionia vaihtelevien miehistöjen avulla lähinnä soolouransa sivussa ja laittoin bändin pariin kertaan jäihinkin (1996–1999 ja 2008–2011). Yhtye koottiin uudestaan 25-vuotisjuhliaan varten vuonna 2011, jolloin myös Craig Adams ja alkuperäinen rumpali Simon Hinkler palasivat yhtyeeseen. Heidän paluunsa jälkeen The Missionin uusvanha kokoonpano on julkaissut albumit ”The Brightest Light” (2013) ja ”Another Fall from Grace” (2016).

Tämä yleisön aina rakastama, mutta kriitikoiden alusta saakka karsastama kulttiyhtye on esiintynyt Suomessa vain kerran aikaisemmin, Provinssirockissa vuonna 1990.

Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

KEIKKA:
The Mission (UK)
21.–22.4.2020 Tavastia, Helsinki
Ovet klo 20
Ikäraja K-18

LIPUT:
Lippu yhdelle keikalle palvelumaksuineen alkaen 26 euroa
Liput molemmille keikoille palvelumaksuineen alkaen 42,50 euroa

www.themissionuk.com/wp/
www.livenation.fi

Kommentoi julkaisua