Göteborgin The Abyss -hevibaarin pelastanut festivaali saa jatkoa ensi vuonna: Mukana Tormentor ja Antichrist sekä kotimaiset Chevalier ja Rapid

Steelfest2018

Göteborgissa, Ruotsissa tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty The Abyss Festival saa jatkoa ensi vuonna. Tapahtumalla haluttiin pelastaa The Abyss -hevibaari, jota uhkasi häätö vuokratiloistaan. Baarin tuli kerätä tarpeeksi rahaa, jotta se sai ostettua kiinteistön itselleen. Tapahtuma oli menestys, ja baari pelastui. Ensi vuonna tapahtumassa nähdään suomalaisosaamista Chevalierin ja Rapidin kera.

The Abyss Festival on julkaissut ensimmäiset seitsemän esiintyjää, joihin lukeutuvat myös unkarilainen black metal -legenda , ruotsalainen thrash metal -yhtye , kansantaruista ammentava slovakialainen , kasarispeediä soittava ja tsekkiläinen black/heavy-hybridi .

Festarin Early Bird -liput ovat myynnissä seuraavat kaksi viikkoa 1150 kruunun hintaan. Sen jälkeen saatavilla on 1350 kruunun normaalihintaisia lippuja. Tapahtumaan julkistetaan vielä kymmenen muuta esiintyjää.

 

 

 

 

 

Tapahtuma Facebookissa.
The Abyssin kotisivut.

Kommentoi julkaisua