Gotthard julkaisi upean live-version kappaleestaan ”Feel What I Feel”

Sveitsin suosituin rock-yhtye Gotthard on julkaissut tuoreen live-version kappaleestaan ”Feel What I Feel, joka löytyy bändin 7. joulukuuta ilmestyvältä kokoelmalevyltä ”Defrosted II”. Albumilla on Gotthard-klassikoiden lisäksi kaksi uutta kappaletta. Tulevan albumin julkaisusta kerrotaan seuraavaa:

”’Defrosted 2’ combines the pride of their lengthy career by showcasing 22 of the bands most iconic tracks as well as a sense of ambition as the band look to the future with 2 brand songs all in the same release. It provides a perfect cross section of the bands formidable career that can be appreciated by all.”

Feel What I Feel” julkaistiin Gotthardin vuonna 2014 ilmestyneellä studioalbumilla ”Bang!”. Voit kuunnella sen uudelleenjulkaistun version tästä:

Uudet, aiemmin julkaistut singlet tulevalta albumilta:

”Defrosted II” -albumin kappaleet:

1. Miss Me
2. Out On My Own
3. Bang
4. Sweet Little Rock ‘N’ Roller
5. Beautiful
6. Feel What I Feel
7. Hush
8. Remember It’s Me
9. Stay With Me
10. Tequila Symphony No. 5
11. Mountain Mama

1. Why
2. C’est La Vie
3. One Life One Soul
4. Tell Me
5. Starlight
06. Sister Moon
7. Right On
8. Lift U Up
9. Heaven
10. Anytime, Anywhere
11. Smoke On The Water
12. Bye Bye Caroline (Acoustic Version)
13. What I Wouldn’t Give (Acoustic Version)

Kommentoi julkaisua