Graveyard Shifters julkaisee debyyttialbuminsa kesäkuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.4.2015

Graveyard ShiftersSuomalainen crossoveria edustava laulu- ja soitinyhtye Graveyard Shifters julkaisee kesäkuun 12. päivä debyyttialbuminsa ”High Heels & Broken Bones.” Julkaisijana toimii saksalainen lafka Eternal Sound. Metallin, punkin ja rockin sekoitusta on luvassa, mutta parhaiten bändin menoa kuvaa heidän itsensä lanseeraama määritelmä: fucking nut cracking punk ’n’ roll from Finland.

”High Heels & Broken Bonesin” kansi muistuttaa orastavasti erään Akseli Gallen-Kallelan Aino-maalausta, mutta yhtyeen saatekirjeen mukaan levyllä ei ole kyse Kalevalasta, vaan maallisemmista asioista ja epäkohdista. Kansi onkin hämmentävän hieno lentävine lautasineen ja vihreine merineen. Lentävä lautanen selittynee sillä, että alienit olivat vahvasti edesauttamassa bändin perustamista, ainakin jos yhtyeen biografiaan on uskominen. Ehdottomasti suositeltavaa menoa Cancer Batsin, Kvelertakin, Disfearin, The Hellacoptersin, AC/DC:n, Turbonegron ja The Hivesin faneille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

2013 perustetulta bändiltä on aikaisemmin ilmestynyt omakustanne EP ”Brainwashed by Moonshine” ja nyt on luvassa debyyttialbumi oikean levy-yhtiön kautta, eikä levyä tarvitse enää kustantaa palauttamalla tyhjiä pulloja kuten ensi-EP:tä. Lisää Graveyard Shiftersin menoa ja meininkiä löytyy yhtyeen nettisivuilta.