Grungesuuruus Alice In Chains saapuu Suomeen: luvassa kaksi suurta konserttia

Yhdysvaltojen Seattlesta ponnistava grungelegenda Alice In Chains saapuu Suomeen kesällä 2019. Bändi esiintyy Suomessa kahteen otteeseen – Helsingissä ja Oulussa. Kymmenkertainen Grammy-ehdokas sekä maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia myynyt yhtye esiintyy Oulun jäähallissa eli Energia-Areenalla 15. kesäkuuta ja Helsingin Kaisaniemessä 16. kesäkuuta.

Lipunmyynti käynnistyy 20. marraskuuta kello 12 Tiketissä ja Lippupisteessä. Oulun konserttiin on saatavilla sekä katsomopaikkoja että permantopaikkoja. Katsomopaikat myydään Lippu.fi:ssä ja permantopaikat puolestaan molemmilla sivustoilla. Helsingin konserttiin on saatavilla vain permantopaikkoja. Molempien konserttien ikäraja on K-18.

Alice In Chainsin uusi albumi ”Rainier Fog” julkaistiin kuluneen vuoden elokuussa. Bändi nähtiin Suomessa edellisen kerran vuonna 2014, kun yhtye esiintyi Joensuun Ilosaarirockissa.

Alice In Chains @ Oulun Energia-Areena

Lauantai 15.6.2019, ovet 17:30. Tapahtuma on K-18.

Oulun Energia-Areenalle tulee myyntiin sekä permantopaikkoja että istumapaikkoja. Istumapaikat myydään vain Lippu.fi:ssä, permantopaikkoja saatavilla sekä Tiketistä että Lippu.fi:stä. Lipun hinta on 69 euroa.

Alice In Chains @ Kaisaniemi, Helsinki

Sunnuntai 16.6.2019, ovet 16:30. Tapahtuma on K-18.

Helsingin konserttiin on myynnissä vain permantopaikkoja. Tilaisuudessa ei ole erillisiä katsomoita. Liput myydään Tiketissä ja Lippupisteessä. Lipun hinta on 69 euroa.

www.nelonenmedialive.fi/aliceinchains

www.tiketti.fi/aliceinchains

www.lippu.fi/aliceinchains

Kommentoi julkaisua