Grungea ja metallia yhdistelevältä Primal Mazelta sinkku ”Judas Christ”

Nelihenkinen Primal Maze tuo tyydytystä grungen- ja metallinjanoisten musafanien kuuloaisteille tuoreella ”Judas Christ” -sinkullaan, joka löytyy nyt kaikista suoratoistopalveluista. 90-luvun alternative-henkeä moderniin tuotantoon yhdistelevä biisi on viime vuonna perustetun kotimaisen yhtyeen kuudes julkaistu kappale. Yhtye kommentoi:

”Judas Christ” edustaa Primal Mazen raskasta ydintä – biisi nojaa väkevään talttariffiin ja raivokkaaseen kertosäkeeseen. Sen aihio oli olemassa jo ensimmäisten biisijulkaisujen valmistelun aikaan, yli vuosi sitten, mutta kappale sai lopullisen sovituksensa bändikämpällä studiosession lähestyessä. Viimeistelyvaiheessa biisiin ladattiin lisää dynamiikkaa ja terävyyttä”

Kappaleen sanoitukset kertovat monille tutusta tilanteesta – siitä, kun haluaisi pystyä kaikkeen, mutta todellisuus saattaa olla toista. Lisää hyvää on luvassa pian, sillä Primal Maze on työstämässä ensimmäistä varsinaista musiikkivideotaan kappaleesta ”Erase You” ja sen lupaillaan ilmestyvän alkuvuodesta 2020. Kuuntele uusi ”Judas Christ” single alta.

 

Kommentoi julkaisua