Guns N’ Roses haastaa teksasilaisen asekaupan oikeuteen bändin nimen luvattomasta käytöstä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.12.2022

Yhdysvaltalainen rocklegenda Guns N’ Roses on nostanut kanteen Texas Guns and Roses -nimistä teksasilaista asekauppaa vastaan. Bändin leiri nosti kanteen ampuma-aseiden jälleenmyyjää vastaan koska se käyttää nimessään yhtyeen rekisteröityä tavaramerkkiä.

Yhtyeen nostamassa syytteessä kerrotaan että Texas Guns and Roses -asekauppa, joka tunnetaan nimellä Jersey Village Florist on valinnut nimensä ja ulkoasunsa hämmentämään kuluttajat uskomaan, että yhtyeellä on kaupan kanssa jotain tekemistä.

Edellä mainitussa myymälässä on tällä hetkellä tarjolla useita tuliaseita ja tarvikkeita sekä valikoituja ruususuuntaisia ​​kukka-asetelmia. NBC:n mukaan. Yhtye vaatii asekaupalta vahingonkorvauksia.

Asekauppaa edustava asianajaja David L. Clark kommentoi kannetta seuraavasti:

”Ei ole koskaan ollut mitään sekaannusta [yhtyeen ja verkkosivuston välillä], eikä heillä ole todisteita sekaannuksesta. Tämä on yritys nostaa meidän kustannuksia ja polttaa meidät loppuun. Asiakkaamme myy metallisia kassakaappeja aseille ja kukille, ja heillä on siihen oma verkkosivusto, eikä kukaan ole hämmentynyt. Kukaan ei usko, että meillä on jokin sidos yhtyeeseen. Taistelemme asiassa takaisin.”