Guns N’ Roses on varmistunut Sweden Rockin yhdeksi pääesiintyjäksi vuodelle 2021

Kirjoittanut Nikki Jääsalmi - 5.8.2020

Lukemattomien muiden festivaalien tavoin Sweden Rock Festival jäi pitämättä tänä kesänä koronan takia. Nyt festivaali on varmistanut Guns N’ Rosesin yhdeksi vuoden 2021 pääesiintyjäksi.

Yhtye oli merkitty tämänkin vuoden esiintyjäkaartiin, joten ainakin heidän kohdallaan esiintymisen siirtyminen suoraan ensi vuoteen on onnistunut. Festivaali ilmoittaa, että suurin osa vuoden 2020 esiintyjistä on onnistuttu siirtämään vuodelle 2021.

Sweden Rock Festival on tarkoitus järjestää 9.–12.6.2021 Etelä-Ruotsissa Sölvesborgin kunnassa. Sweden Rock Festival on tullut tunnetuksi bluesin ja raskaamman rockin suurena kokoontumisena yli kahdeksankymmenen esiintyjän voimin, ja perinteisesti loppuunmyyty festivaali on vuosittain kerännyt ihmisiä yli viidestäkymmenestä maasta juhlimaan musiikin ilosanomaa. Nyt vain toiveena on, että maailma on ensi vuonna siinä kunnossa, että festivaali voidaan järjestää.

Guns N’ Roses itse lähettää seuraavan viestin Sweden Rockin sivuilla: ”Hei GN’R-diggarit, jatkaen siitä, mihin jäimme: vuoden 2020 Euroopan-kiertueen päiviä on siirretty kesäkuuhun 2021. Olemme ikuisesti kiitollisia ymmärryksestänne ja kannatuksestanne näinä ennen kokemattomina aikoina. Odotamme innolla, että pääsemme taas lavalle.”

Sweden Rock