Guns N’ Roses sai yhdysvaltojen kiertueensa päätökseen – Axl Rose kiittää paikalle saapuneita faneja

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 6.10.2021

Yhdysvaltalainen hard rock -legenda Guns N’ Roses on juuri saanut päätökseen tuoreen yhdysvaltojen kiertueensa. Kiertue käynnistyi vielä pandemian jyllätessä maailmalla ja merkittävien turvatoimien alla, mutta rock-veteraanit saattoivat sen kunnialla päätökseen.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Nyt bändin keulakuva Axl Rose kiittää julkisesti kaikkia niitä faneja, jotka saapuivat paikalle huolimatta hankalista ajoista.

”Jälleen kerran valtava kiitos kaikille, jotka tulivat näytöksiin! Erityiset kiitokset kaikille niille, jotka työskentelitte kanssamme suojellaksenne turvallisuuttanne, toistenne turvallisuutta, henkilökuntamme turvallisuutta ja paikallisten henkilökuntien turvallisuutta COVID-protokollan mukaisesti. Nämä ovat stressaavia aikoja (lievästi sanottuna), ja yhteistyötänne ja osallistumistanne arvostetaan suuresti, eikä sitä pidetä itsestäänselvyytenä.”

Guns N’ Rosesin uusi ”Hard Skool” -niminen lyhytsoitto ilmestyy vuoden 2022 alussa. EP sisältää kaksi tuoretta singlejulkaisua, joiden lisäksi mukana ovat livetallenteet kappaleista ”Don’t Cry” ja ”You’re Crazy”.