Guns N' Roses

Guns N’ Roses treenasi soundcheckissaan julkaisematonta kappaletta: videomateriaalia katsottavissa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.6.2023

Heavy metal ja hard rock -suosikki Guns N’ Roses käynnisti hetki sitten maailmankiertueensa. Settilistaan on kaivettu materiaalia arkistojen kätköistä, joita ei ole soitettu pitkään aikaan.

Yhtye soitti 1. kesäkuuta Abu Dhabissa vuoden 1991 ”Use Your Illusion I” -albumin kappale ”Bad Obsession”, jota ei ole soitettu sitten vuoden 1993. Toinen lisäys settiin oli ”Pretty Tied Up” levyltä ”Use Your Illusion II”, ja se on soitettu bändin setissä viimeksi vuonna 1992. Kolmas arkistojen kätköistä kaivettu raita oli vuoden 1993 ”The Spaghetti Incident” -albumilla julkaistu U.KSubs -cover ”Down On The Farm”, joka soitettiin edellisen kerran vuonna 2006. Lisäksi Abu Dhabissa kuultiin bändin debyyttialbumilla ”Appetite For Destruction” julkaistu kappale ”Anything Goes”, joka soitettiin viimeksi vuonna 1988.

On mahdollista, että keikoilla päästään pian kuulemaan myös julkaisematonta materiaalia. Bändi nimittäin soitti 5. kesäkuuta Tel Avivin keikkansa souncheckissa kappaletta ”Perhaps”, joka äänitettiin vuonna 2008 vihdoin ilmestyneen ”Chinese Democracy” -albumin sessioissa.

Kyseinen kappale vuosi nettiin vuonna 2019, mutta sitä ei ole vielä kuultu livenä. Vaikka yhtye ei sitä soittanutkaan Tel Avivissa, on mahdollista, että se löytää vielä tiensä bändin settilistaan tai viralliseksi singlejulkaisuksi. Yhtye on nimittäin julkaissut ”Chinese Democracyn” sessioista yli jääneet kappaleet ”Absurd” ja ”Hard Skool” muutama vuosi sitten.

Voit katsoa alhaalta ihmisten kuvamateriaalia, josta kuulee bändiä soittamassa ”Perhaps” -kappaletta.

Luetuimmat

Uusimmat