Guns N` Roses - Not In This Lifetime Tour @ Kantolan Tapahtumapuisto, Hämeenlinna

Guns N’ Rosesin Slashilta uusi aluevaltaus: Perusti oman kauhuelokuvien tuotantoyhtiön

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.3.2023

Yhdysvaltalaisen rockin suuruuden Guns N’ Rosesin kitaristi Slash on perustanut uuden kauhuelokuvien tuotantoyhtiön nimeltä BerserkerGang.

Slashin mukana uudessa hankkeessa ovat Michael Paszt, James Fler sekä Andrew T. Hunt Raven Bannerista. Raven Banner on kauhuelokuvien jakelija, joka on jakanut mm. Slumber Massacre, Hunt Her Kill Her sekä Wolfman’s Got Nards -elokuvia. Mukana on lisäksi myös Rue Morgue -lehden perustaja Rodrigo Gudiño ja kuvaaja / ohjaaja / tuottaja Pasha Patriki.

Slash kertoo Varietylle päätöksestään perustaa oma kauhuelokuvien tuotantoyhtiö seuraavaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Olen aina ollut valtava kauhuelokuvien fani ja erityisesti niiden entisten aikojen elokuvien, jotka todella pelottivat sinua. Haluan päästä kauhuelokuvien tuotannon ytimeen jotta voin itse yrittää tehdä elokuvia joita haluaisin itse katsoa.”

Andrew T. Hunt kertoo tuotantoyhtiöstä puolestaan seuraavaa:

”BerserkerGangin tavoitteena tulee olemaan laatu määrän sijaan. Valitsemme valikoivasti projekteja, jotka mielestämme yhdessä edustavat parhaiten brändiämme.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeenMainos päättyy

Michael Paszt kertoo yhtiöstä seuraavaa:

”Tavoitteemme on kehittää projekteja elokuvantekijöiden ja kirjailijoiden kanssa, jotka ovat yhtä intohimoisia elokuvien ystäviä kuin mekin”

Slash, Raven Banner ja Gudiño työskentelivät aiemmin yhdessä vuoden 2022 elokuvassa The Breach, jossa silvottu ruumis huuhtoutuu Lone Crow’n pikkukaupungin lähelle aiheuttaen paikalliselle poliisille paljon pään vaivaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy