Kuva: Viktor Ijäs

Gustview soittaa ”Green Day – ”American Idiot 20-vuotta” -tribuuttikonsertin syyskuussa Helsingin Tiivistämöllä

Kirjoittanut Niko Kuusela - 11.7.2024

Lauantaina 21.9.2024 tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta siitä, kun Green Day julkaisi ikonisen ”American Idiot”-albuminsa. Juhlistamme tämän punkrock-oopperan syntymäpäivää Helsingin Tiivistämössä, ainutlaatuisen ja kunnianhimoisen Green Day -tribuuttikonsertin merkeissä.

Illan aikana kuullaan legendaarinen levy kokonaisuudessaan, sisältäen suurimmat hitit mm. ”Holiday” ja ”Boulevard of Broken Dreams”, harvemmin livenä kuultuja helmiä kuten ”Give Me Novacaine” ja ”Whatsername”, sekä myös levyn mahtipontiset 9-minuuttiset eepokset ”Jesus of Suburbia” ja ”Homecoming”. Albumin jälkeen kuullaan läpileikkaus Green Dayn uran parhaista paloista mm. ”Dookie”-, ”Insomniac”-, ”Warning”- ja ”21st Century Breakdown”-levyiltä. Luvassa on myös muutamia yllätysnumeroita yhtyeen uran alkuvaiheilta.

Gustview’ – A Tribute to Green Day” on Rolf Gustavsonin koostama kuusihenkinen tribuuttibändi, joka on erikoistunut Green Dayn musiikin ja live-esiintymisen uskottavaan, yksityiskohtaiseen ja energiseen jäljittämiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Siitä asti kun olen osannut soittaa kitaraa, olen unelmoinut tämän konsertin järjestämisestä. Mikään musiikki ei ole ikinä koskettanut, tai inspiroinut minua yhtä paljon kuin Green Dayn ”American Idiot”. Tiedän, että tämä levy merkitsee paljon myös monille muille ja tämän takia on aivan mahtavaa, että voimme juhlistaa tätä levyä yhdessä sen 20-vuotispäivänä.”

”Bändin viimeisimmästä Suomen-keikasta on kulunut jo yli 10 vuotta, joten tämä tribuuttikeikka on odottavalle fanille paras tapa päästä kuulemaan lempibiisinsä livenä täällä Suomessa!

Tervetuloa juhlistamaan American Idiotin 20-vuotista taivalta Helsingin Tiivistämöön lauantaina 21.09.2024!”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy
Rolf Gustavson