Hail Of Bullets ilman vokalistia, myös yhtyeen ensi kevään Steelfest esiintyminen peruttu

Hail of Bullets 2015(3)Hollantilainen death metal-yhtye tiedottaa facebook-sivuillaan, että yhtyeen ja sen pitkäaikaisen vokalistin Martin van Drunenin tiet erkanevat. Tarkempia syitä erolle ei kerrota, mutta yhtye kertoo että henkilökohtaisella tasolla ei yhteistyö Martin van Drunenin kanssa ole enää mahdollista. Yhtye on peruuttanut kaikki tulevat esiintymisensä toistaiseksi ja etsii tällä hetkellä uutta laulajaa riveihinsä. Tämä tarkoittaa, että myös ensi toukokuuksi suunniteltu yhtyeen esiintyminen Hyvinkäällä järjestettävillä Steelfest-festivaaleilla on peruttu, korvaavasta esiintyjästä tiedotetaan lähiaikoina kerrotaan tapahtuman facebook-sivuilla. Voit lukea yhtyeen tiedotteen kokonaisuudessaan tästä:

BREAKING NEWS: Hail Of Bullets part ways with singer Martin van Drunen
We are sorry to announce that Martin van Drunen is no longer part of Hail Of Bullets. On a personal level it’s no longer possible for us to continue the cooperation with Martin.
Unfortunately this means we have to cancel all upcoming shows until further notice.
This does not mean the end of Hail Of Bullets. The main reason for starting this band 8 years ago was our mutual love for real Death Metal and to have fun playing our favourite kind of music and we did not want to lose this ‘fun part’. We acknowledge the fact that Martin’s a good singer with a distinctive voice but he’s not the only great singer on this planet.
We wish him all the best in his future career. To be continued…
Stephan, Paul, Ed, Theo

Kommentoi julkaisua