Halestorm on aloittanut uuden albuminsa äänitykset

Halestormin kitaristi-laulaja kertoi MetalSucks -podcastissa yhtyeen alkaneen äänittää jatkoa vuoden 2018 ”Vicious” -albumilleen. Toistaiseksi karanteeniolosuhteissa työskentelevä yhtye tekee 14-tuntista päivää ilman lähikontakteja, joka on Halen mukaan osoittautunut positiiviseksi muutokseksi yhtyeen studiorutiinissa:

”Onnistumme tällä viikolla luomaan sosiaalisesti etäisen version tuottajan kanssa studioon astumisesta, joten olemme oikeastaan alkaneet äänittää ja se on todella jännittävää. Kauan odotettu rutiinin murros. Teemme tällä hetkellä suunnilleen 14-tuntista päivää. Menemme studiolle ja toteamme ’Okei. Kello on kohta 11 illalla. Meidän kannattaisi varmaan mennä kotiin ja koittaa saada unta, jotta voimme huomenna tulla takaisin ja jatkaa siitä mihin jäimme.'”

Hale kertoi kirjoittaneensa pääosan Halestormin studiolla työstämästä demomateriaalista yhtyeen esiintyessä ”Vicious” -kiertueellaan kuluneen kahden vuoden aikana. Keikkojen peruuntuessa Halelle jäi aikaa viimeistellä materiaali aiempaa hiotumpaan kuntoon ennen studioon astumista:

”Olen rehellisesti sanottuna kirjoittanut parhaita koskaan kirjoittamiani kappaleita, koska minulla on ollut aikaa, deadlineja ei ole olemassa eikä kukaan ole hönkimässä niskaani kysellen ’Hei, missä ne demot viipyvät?'”

Katso Halestormin viimevuotinen esiintyminen Download-festivaalilla kokonaisuudessaan alta:

Kommentoi julkaisua