Haloo Helsinki! aloittaa massiivisen Hulluuden Highway Areenakiertueen lokakuussa

Haloo Helsinki! tekee 10-vuotisen uransa kunniaksi syksyllä massiivisen ”Hulluuden Highway” Areenakiertueen, joka käynnistyy lokakuussa ja kattaa 10 kaupunkia. Kiertueen päätöskonsertti on Helsingin Hartwall Arenassa 2. joulukuuta. Kiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 15.5. Ticketmasterin sivuilla. Turun Logomon konserttiin liput myy lippu.fi.

Tallinnan Saku Arena -keikkojen mahtavan palautteen jälkeen päätettiin järjestää meidän 10-vuotisen uran massiivisin kiertue. Haluamme tuoda kaikkiin kymmeneen kaupunkiin lämmintä ja iloista fiilistä! Meidän keikoista ainutlaatuisen tekee yleisön ja meidän välinen kemia, joka on jotain aivan upeaa. Areenakiertueen kaikki keikat ovat S/K18 -keikkoja, joten kaikenikäiset ovat tervetulleita bailaamaan meidän kanssa!” ­– kitaristi-säveltäjä Leo Hakanen

Ihana päästä näkemään jengiä jotka ovat tulleet matkaan 10 vuoden aikana! Meidän kuulijat luo meihin uskoa ja voimaa! On mahtavaa jakaa nää illat yhdessä <3” –laulaja-sanoittaja Elli Haloo.

Hulluuden Highway -areenakiertue:

PE 20.10. Lahti, Messuhalli
LA 21.10. Turku, Logomo
PE 27.10. Rovaniemi, Lappi Areena
LA 28.10. Oulu, Ouluhalli
PE 03.11. Tampere, Tähti Areena
LA 04.11. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
PE 10.11. Kuopio, Kuopiohalli
LA 11.11. Joensuu, Joensuu Areena
PE 17.11. Jyväskylä, Synergia Areena
LA 02.12. Helsinki, Hartwall Arena

Keikat alkavat 20:00 (ovet 18:30). S/K18.
Liput alk. 39,90 EUR www.ticketmaster.fi
(Turun keikalle www.lippu.fi)

Haloo Helsinki! teki maaliskuussa paluun keikkalavoille kahdella Tallinnan Saku Arenan konsertilla, jotka keräsivät yhteensä lähes 20 000 hengen yleisön. Paluukonsertteja seurasi Suomen-kiertue, jonka kaikki keikat olivat loppuunmyytyjä.

Haloo Helsinki! julkaisi maaliskuussa kuudennen albuminsa ”Hulluuden Highway”. Berliinissä legendaarisessa Hansa Studiossa äänitetty albumi on myynyt tuplaplatinaan oikeuttavat yli 40 000 kappaletta. Hulluuden Highway on ollut julkaisustaan lähtien Suomen myydyin albumi, yhteensä 8 viikkoa putkeen. Albumi sisältää singlet ”Rakas” ja ”Hulluuden Highway”.

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 120 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 55 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 6 Emma-palkintoa, 10 radiolistan ykkössingleä sekä lähes 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Rakas”, ”Hulluuden Highway”, ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki
www.sonymusic.fi
www.warnermusiclive.fi
www.haloomusicgroup.fi

Kommentoi julkaisua