HaloShade julkaisee debyyttisinglen heinäkuun lopulla

Kirjoittanut Niko Kuusela - 4.6.2023

Kotimainen ”impulsive rockia” soittava HaloShade julkaisee 21. päivä heinäkuuta ensimmäisen singlensä ”Mayday”. Bändi tiedottaa asiasta seuraavasti:

HaloShade on lapsuuden ystäväporukan perustama bändi. Musiikkimme vaihtelee kevyemmästä rockista aina tukanpyöritysmeininkiin – progevivahteilla sekä piinaavan kauniilla harmonioilla höystettynä. Itse kutsumme tätä genreä Impulsive Rockiksi. Kappaleista on kuultavissa suuren maailman soundit ja isotkin lavat valloittava meininki.

Perustimme HaloShaden vuonna 2019. Alkuun etsimme suuntaamme ja teimme muutamia bilekeikkoja ja soitimme covereita. Nykyisin teemme omaa musiikkia, ja meillä on selkeä visio sekä erittäin omintakeinen ja tunnistettava soundi. Äänitimme myös vielä julkaisemattoman muutaman kappaleen EP:n Kuopio Rock Academyn studiolla. Bändiin kuuluvat Aukusti Korhonen (laulu, kitara), Riku Tikkanen (kitara), Aatu Talja (koskettimet), Simeoni Julkunen (basso, taustalaulu) ja Ville Säisä (rummut).

Ensimmäinen sinkku ’Mayday’ on moniuloitteinen kappale, josta löytää uusia tasoja ja ulottuvuuksia vielä useankin kuuntelun jälkeen. Meno vaihtelee kauniista clean-kitaranäppäilystä ja jazz-vivahteisesta pianotaituroinnista aina räjähtävään rockiin ja korvia kutkuttaviin kitarasooloihin. Tämä tulee ehdottomasti mullistamaan kuuntelijoidensa mielet.

HaloShade tekee monimutkaisenkin musiikin helposti kuunneltavaksi. Tätä bändiä ei kannata sivuuttaa!”

Bändi

Luetuimmat

Uusimmat