”Halusin ’Deceivers’-albumista ajattoman albumin” – Videohaastattelussa Arch Enemyn Michael Amott

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.8.2022

Ruotsalaisen extreme metalin lipunkantaja Arch Enemy julkaisi perjantaina kauan odotetun 11. täyspitkän studioalbuminsa ”Deceivers”. Levyn ensimmäiset maistiaiset saatiin viime lokakuussa, kun yhtye rikkoi julkaisurintamalla vallinneen hiljaisuuden julkaisemalla singlen ”Deceiver, Deceiver”, joka oli Arch Enemyn ensimmäinen uusi kappale sitten vuoden 2017.

”Hetkinen… Onko edellisestä Arch Enemy -julkaisusta kulunut jo neljä vuotta? Aikaa lentää… Varsinkin, kun on kiertueella ensin pari vuotta, sitten pitää hieman lomaa ja sitten saamme niskaamme v*tun globaalin pandemian! Kaikilla on ollut hyvin raskasta nämä viimeiset pari vuotta, ja on todella hienoa nähdä, kuinka kaikki on nyt palaamassa normaaliin”, kertoo Arch Enemyn perustajajäsen ja pääasiallinen biisien kirjoittaja Michael Amott.

Arch Enemy esiintyi albumin julkaisupäivänä Turussa järjestetyillä Knotfest-festivaaleilla, ja Kaaoszine kävi tapaamassa videohaastattelun merkeissä Michael Amottia. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Arch Enemyn kiertuekaravaani lähtee syyskuussa liikenteeseen Behemothin, Carcassin ja Unto Othersin kanssa, kunnes se pysähtyy 2. marraskuuta Helsingin jäähallille.

Voit kuunnella ”Deceivers”-albumin kokonaisuudessaan tästä: