”Halusin tehdä hyvän albumin kappaleen kirjoittajana enkä vain pelkästään kitaristina”: KaaosTV:n videohaastattelussa toukokuun lopussa uransa ensimmäisen Silver Lake -nimisen sooloalbumin julkaiseva Esa Holopainen

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.5.2021

”SILVER LAKE by ESA HOLOPAINEN” -debyyttialbumi ilmestyy 28. toukokuuta Nuclear Blast Tonträger Produktions- und Vertriebs GmbH:n julkaisemana. Levyllä kuullaan Suomen suurimpiin metallikitaristeihin ja -säveltäjiin kuuluvan Amorphis-kitaristin legendaaristen riffittelyjen lisäksi seitsemää kuuluisaa rock- ja metallilaulajaa: mukana ovat Jonas Renkse (Katatonia), Einar Solberg (Leprous), Björn ”Speed” Strid (Soilwork), Anneke van Giersbergen ja monia muita, joiden mukana on hyvä sukeltaa kotimaista melankoliaa ja kauneutta henkivien progemetallikappaleiden maailmaan.

Kaaoszinessa pyörivä KaaosTV tavoitti Esa Holopaisen Zoomin välityksellä keskustellakseen sooloalbumista sekä myöskin miehen pääbändin Amorphiksen tulevan albumin nauhoituksista, jotka ovat parhaillaan käynnissä. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Voit tilata KaaosTV:n kanavan YouTubessa täältä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.

KaaosTV:n Instagramin voit ottaa seurantaan täältä.

Voit tutustua Silver Lake By Esa Holopainen -projektiin tästä:

Albumista on saatavilla digipak-CD, useita värillisiä vinyyliversioita sekä rajoitettu CD-boxset (johon sisältyy digipak, nimikirjoituksella varustettu kortti, plektra ja lippu), ja levy löytyy myös digitaalisilta alustoilta.

Kappalelista:
1. Silver Lake
2. Sentiment (feat. Jonas Renkse)
3. Storm (feat. Håkan Hemlin)
4. Ray Of Light (feat. Einar Solberg)
5. Alkusointu (feat. Vesa-Matti Loiri)
6. In Her Solitude (feat Tomi Joutsen)
7. Promising Sun (feat. Björn ”Speed” Strid)
8. Fading Moon (feat. Anneke Van Giersbergen)
9. Apprentice (feat. Jonas Renkse)

Luetuimmat

Uusimmat