Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut järjestää ilmaisen koulujen päättäjäistapahtuman ”Tunnit täys!” -livestriimin muodossa – mukana myös kotimainen metalliyhtye IKINÄ

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.5.2020
Ikinä Aulanko Areena 2019

Kun perinteinen koulujen päättäjäistapahtuma Kesäloma Express peruuntui, Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut halusi tarjota poikkeusoloista huolimatta viihdettä nuorille ja heidän vanhemmilleen. Nuorisopalvelut järjestää ensi viikon lauantaina 30. toukokuuta ilmaisen striimikeikan, jossa esiintyvät Paul Elias, Ikinä, Trilluminati ja Salaliitto.

Kaupungin nuorisotoimi kommentoi päätöstä järjestää striimikonsertti seuraavasti:

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Tänä vuonna olemme nähneet mahdollisuuden laajentaa kohderyhmäämme verkon välityksellä, kotisohville ja älylaitteisiin. Tarjoamme hieman valtavirrasta poikkeavaa musiikkia, tarkoituksena tavoittaa ja innoittaa nuoria riippumatta sijainnista tai kulkumahdollisuuksista sekä tarjota vaihtoehtoista kulttuuria.

Siksi myös artistikattaus on erittäin huikea ja monipuolinen, jota harvoin pääsee näkemään näin laadukkaasti toteutettuna verkossa livenä sekä vieläpä ilmaiseksi!”

Löydät tapahtuman virallisen Facebook-eventin täältä: https://www.facebook.com/events/236493577641858/

www.hameenlinna.fi/nuoret
https://www.facebook.com/HML.nuorisopalvelut/