Hämeenlinnan Suisto-klubin jatko vaakalaudalla – osallistu joukkorahoituskampanjaan!

-klubi on vuoden 2009 alussa perustettu musiikin ja kulttuurin olohuone Hämeenlinnassa, joka tarjoaa kävijöilleen rikkaita kulttuurisisältöjä. Se yhdistelee keikkatarjonnassaan Suomen suurimpia artisteja, tulevaisuuden isoja nimiä, pienempiä paikallisia orkestereita ja muita UG-bändejä. Intiimi alle 200 asiakaspaikan tila mahdollistaa live-musiikin kokemisen läheltä, ja klubi on tunnettu myös Suomen parhaimmistoon kuuluvasta äänentoistoista.

Suiston kohtalo on nyt kuitenkin vaakalaudalla, ja viimeisenä keinonaan se on käynnistänyt mesenaatti-kampanjan toiminnan vakauttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Klubin omistaja Ukri Kokkonen kommentoi kampanjaa Suiston Facebook -sivulla seuraavasti:

”Päätin, että nyt yritetään hommaa viimeisen kerran, ja nyt tehdään kovemmin kuin koskaan. Olisi suuri harmi minulle, mutta uskoakseni myös koko Hämeenlinnalle, jos Suisto katoaisi.”

Suiston toiminnan jatkuvuuteen voi vaikuttaa osallistumalla vastikkeelliseen joukkorahoituskampanjaan. Osallistumisen lisäksi Suisto kehottaa ihmisiä käymään ahkerasti keikoilla. Keikkatarjonnan voit tarkistaa klubin nettisivuilta.

Mesenaatti-kampanjan löydät täältä.

 

Kommentoi julkaisua