Hammerhed sekä Quake The Earth -vokalistit liittyivät Wynken Deliriumin riveihin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 31.1.2014

Wynken Delirium 2014Malesiassa majaansa pitävä Wynken Delirium käy tällä hetkellä läpi suomalaista tsunamia. Bändin riveihin on rapakon takaa uinut pari kova äänistä suomalaista vahvistusta. Grinisterin, Perfect Chaosin ja nykyisin Quake The Earthin keulilta tuttu Aki Häkkinen ja Hammerhedin Pena Penttinen tekivät viikinkimäisen invaasion ja hoitelevat kimpassa WD:n vokaaliosuuksia tästä eteenpäin. Orkesterin kolmas studioalbumi on myös työn alla ja osa äänityksistä tulee tapahtumaan Suomen maaperällä.

Wynken delirium on nykyisessä muodossaan yhdistelmä suomalaista hulluutta ja…no, malesialaista hulluutta. Rajoja sanan todellisessa merkityksessä rikkova projekti yhdistää kaksi kansakuntaa eri puolilta planeettaa ruhjovan ja groovaavan, hypnoottisilla etnisillä elementeillä maustetun metallin merkeissä. Underground ei tunne kuin yhden kielen ja se on asenne.

Livenä tätä kokoonpanoa pääsee tsekkailemaan aasiassa ensikertaa jo maaliskuussa ja suomessakin jokin pyörähdys kokoonpanolla tullaan näkemään todennäköisesti jo tämän vuoden puolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Wynken Delirium ei ole mikään uusi kokoonpano. Sama porukka on ollut kasassa vuodesta 2004 ja kiertäneet ympäri aasiaa ahkerasti ja jakaneet lavan mm. Arch Enemyn, Havocin, Noxan, The Ghost Insiden ja monien muiden kanssa. WD on kovan livebändin maineessa omilla huudeillaan.

Nyt niin sanotusti rimaa korotellaan ja pakettia hämmennellään mukavaksi ja entistä brutaalimmaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy